Uitschuifbaar windscherm tegen winderig gevoel

Uitschuifbaar windscherm

Een uitschuifbaar windscherm tegen een winderig gevoel. Dat klinkt ideaal toch? Een windscherm is een ideale manier om bescherming te bieden in de tuin of op het balkon. Er zijn zeker meer voordelen te noemen van het nemen van een uitschuifbaar windscherm! Deze hebben we hieronder voor je opgesomd. Dus mocht je nog twijfelen over de aanschaf van een windscherm, waarschijnlijk is er minder twijfel na al deze voordelen!

Beschermd tegen winderig gevoel

Zoals net al gezegd, biedt een windscherm uitkomst bij wind. Het scherm houdt de wind goed tegen, zodat je lekker kan genieten van het weer. Ook als je normaal dus niet zo snel buiten kan zitten vanwege het weer, kan een windscherm er juist voor zorgen dat je al bij de eerste zonnestralen buiten kan zitten. Neem er een goed glas wijn bij en wat borrelhapjes en je zondagmiddag kan niet meer stuk!

Uitschuifbaar, dus flexibel

windscherm-windwering-oprolbaar-terras-uitschuifbaar

Het handige van een uitschuifbaar windscherm is dat je deze dus eenvoudig in en uit kan schuiven. Heb je het windscherm niet nodig? Dan kan je deze inschuiven, zo is ie bijna helemaal uit het zicht! Is het tijd om het windscherm uit te schuiven? Dan kan je deze gemakkelijk horizontaal of verticaal uitschuiven. Het ligt er dan even aan hoe je het scherm hebt bevestigd. Vaak zie je op een balkon dat een windscherm verticaal is geplaatst. In een tuin is deze vaak horizontaal geplaatst. Het beste is om het windscherm te plaatsen op een stevige ondergrond! Zo gaat ie veel langer mee en is ie ook daadwerkelijk bestendig tegen flinke windstoten.

Weer of geen weer

Ook bij neerslag is het windscherm te gebruiken. Het windscherm is niet volledig waterdicht, maar de kans is heel klein dat er water doorheen komt. Ideaal dus als je een overdekt terras hebt en een windscherm plaatst aan de zijkant van het terras. Zo weet je zeker dat je niet nat regent!

UV-straling

Een ander voordeel is dat een windscherm helpt tegen UV straling op de huid. Dit is vaak niet de voornaamste reden om een uitschuifbaar windscherm te nemen, maar het is wel een fijne bijkomstigheid. Zo hoef je je minder zorgen te maken over de zonnestralen die door het windscherm komen.

Een windscherm staat zo

Een ander voordeel van een uitschuifbaar windscherm is dat deze er in no time staat. Er komt een duidelijke instructie bij als je een uitschuifbaar windscherm besteld bij Trendo Externo. En mocht het toch niet lukken, dan staat het team voor je klaar om je bij te staan.