Retourneren

Trendo Externo is specialist in maatwerk. De meeste producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht na ontvangst is dan niet van toepassing.

Gelukkig komt het mede door de redelijk eenvoudige inmeetinstructie nauwelijks voor, maar indien de door u opgegeven maatvoering na uitlevering niet blijkt te kloppen, waardoor het product niet geplaatst kan worden, begrijpen wij dat dit een vervelende situatie voor u is. Trendo Externo zal in dit soort gevallen altijd met u in overleg treden om te kijken of er een passende oplossing mogelijk is voor uw maatwerk product. Ons 100% inzetten voor een passende oplossing is één van onze belangrijkste kenwaarde.

Trendo Externo leverd naast maatwerk ook producten met een vaste maatvoering. Deze herkent u aan de specificatie “standaard” of limited edition. U heeft het recht deze producten, tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Trendo Externo zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 30,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trendo-externo.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Download hier het formulier herroeping