Buitentapijt

Buitentapijt

Opzoek naar een tapijt voor buiten? Maak van uw terras,balkon of veranda een buiten woonkamer! Voeg sfeer toe aan uw terras, balkon of veranda. Maak het buitenleven compleet. Met een prachtig en kleurig tapijt van Trendo Externo.

Opzoek naar een mooi buitentapijt?

Een buitentapijt van Trendo Externo, lijkt op een combinatie van een grasveld en een hoogpolig tapijt. Het voelt hetzelfde aan als het lopen op een grasveld. Echter heeft het een uiterlijk van een hoogpolig vloerkleed. Voordeel van het tapijt van Trendo Externo is dat het onderhoud hiervan zeer makkelijk is. Wanneer u dus overweegt om iets anders dan anders in uw tuin of balkon te willen is dit zeer zeker een optie!

Voor iedereen

Een buitentapijt van Trendo Externo is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, hierdoor is het erg flexibel waar u het tapijt kan plaatsen. U kunt een hoekje maken in uw tuin, waardoor u een knus gevoel creëert maar ook op een balkon of veranda is het mogelijk een buitentapijt te plaatsen.

Scherpe prijs

Tegenwoordig wil iedereen graag kwaliteit maar niet de hoofdprijs betalen. Logisch, dit hoeft ook niet meer: er is zoveel aanbod! Echter kwaliteit en een scherpe prijs is iets wat niet iedereen kan bieden. Trendo Externo biedt u dit wel. Bij ons heeft u een buitentapijt voor een scherpe prijs echter wel met een goede kwaliteit! Naast de scherpe prijs en de kwaliteit bieden wij onze klanten ook een garantie van 10 jaar.

Meer weten?

Bent u nu benieuwd of dit ook voor uw buitenleven kan? Dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen u graag verder om de mogelijkheden te bekijken voor een (buiten)tapijt voor u.

buitentapijt

MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN

Prachtig en kleurig buitentapijt

buitentapijt-detail

Buitentapijt van Trendo Externo

In diverse kleuren te verkrijgen

Onderhoud

Gemakkelijk schoon te maken met water of stofzuiger

Waterdoorlatend

Hier komt uitleg

Bestand tegen krachten van UV stralen

Bij ons wordt elk windscherm exclusief met de hand gemaakt.

10 jaar garantie

Bestand tegen zon, regen en vorst.

Geen afwijkende maten mogelijk