Dit zijn de manieren om je tuin af te schermen

Manieren om je tuin af te schermen

Zoek je manieren om je tuin af te schermen? Wij hebben een aantal suggesties op een rijtje gezet! De een staat wat sneller dan de ander, het ligt ook een beetje  aan wat je precies wil afschermen. Als het is om een scheiding te maken met de buren, dan moet je wel wat rigoureuze maatregelen nemen. Maar gaat het om meer privacy, dan is het juist handig om iets anders te gebruiken! Hieronder vertellen we je meer.

Schutting

Het eerste waar je aan denk bij het afschermen van een tuin is een schutting. Logisch, want deze komt ook het meest voor! Een schutting is een ideale manier om de boel af te sluiten. Je hebt gelijk een stuk meer privacy en je kunt in alle rust van de tuin genieten, zonder dat de buren direct bij je naar binnen gluren.

Hekwerk

Het is een kwestie van smaak, maar mensen kiezen er ook soms voor om een hekwerk neer te zetten. Meestal zijn het prachtige stalen hekwerken in de voortuin en in de achtertuin staan iets simpelere varianten. Handig van hekwerk is dat je deze kunt laten volgroeien met mooie planten! Zo lijkt het net of je een muur van groen hebt.

Planten

Manieren om je tuin af te schermen: neem bijvoorbeeld klimplanten! Klimplanten zijn handig om ergens tegenaan te laten kruipen. Zorg dat je bijvoorbeeld wat palen in de grond hebt staan, om de planten tegenaan te laten groeien. Je zal zien dat klimop bijvoorbeeld heel snel groeit en je dus nog sneller minder inkijk zal hebben.

Manieren om je tuin af te schermen met een windscherm

De naam zegt het al, een windscherm is er voornamelijk om de wind tegen te houden. Maar naast het feit dat je dan dus langer van je terras kunt genieten, biedt het ook nog eens enorm veel privacy! Geen inkijk van de buren meer als jij bij de eerste zonnestralen al in je bikini wil liggen… Een winscherm houdt zodanig de wind tegen dat je echt een stuk minder last zult hebben.

Trendo Externo biedt prachtige windschermen voor de tuin, of dit nu op het terras is of een andere plek in de tuin. Het is een ideale manier om uit de wind te zitten en bovendien meer privacy te krijgen. Neem contact op om meer te weten over de windschermen van Trendo Externo die met de hand gemaakt worden.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!