Tips om in het voorjaar van de tuin te genieten

Genieten van de tuin in het voorjaar

Op sommige dagen in het voorjaar kun je al enorm genieten van de tuin in het voorjaar (het zonnetje komt dan al tevoorschijn), maar er zijn ook dagen dat er net nog een fris windje staat. Dan zit de kou toch nog een beetje in de lucht! Met deze tips kun je alsnog van de tuin genieten. Het zijn hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je heel vroeg in de lente al kunt relaxen in de tuin!

Windscherm

Een windscherm is ideaal om de wind van het terras af te houden. Het zorgt ervoor dat de wind tegengehouden wordt! Ga lekker aan de andere kant op het terras zitten en geniet van de zon, deze voelt nu veel warmer aan. Een windscherm is echt een hele goede oplossing als je wil genieten van de tuin in het voorjaar.

Relaxte plek om te zitten

Zorg dat je er comfortabel bij zit! Dus investeer in een fijne zitplek in de tuin. Zo zorg je ervoor dat je er relaxed bij zit. En als het dan wat kouder is, kun je altijd makkelijk een dekentje om je heen slaan. Pak er een goed boek bij en geniet van die eerste zonnestralen!

Begin met de grote zomervoorbereiding

Om alles weer te laten groeien en bloeien is het verstandig om in maart ongeveer te beginnen met terugsnoeien van struiken en bomen. Zoek van tevoren even uit of dit nodig is voor jouw planten! Vaak is dat wel het geval, dan geef je ze weer de ruimte om te groeien in de zomer. Vaak zie je dat de planten dan weer een stuk groter worden. Het is altijd fijn om in een nette en opgeruimde tuin te zitten

Houtkacheltje

Is het toch nog wel fris zo aan het eind van de middag? Zorg dat je een houtkachel hebt om je op te warmen! Het is niet alleen heel warm, het is ook nog eens lekker knus. Je ziet ze trouwens al steeds meer, veel mensen hebben een gedeelte van de tuin helemaal afgedekt met een overkapping en hier ook een houtkachel geplaatst. Zo kun je nog langer genieten van het buitenleven. Heb je dat niet, zet dan een houtkachel bij de zitplek, dat zal al veel kou wegnemen op die middagen aan het begin van het seizoen.

Overweeg je om een windscherm te nemen? Neem dan eens een kijkje bij Trendo Externo, de specialist in windschermen en zonneschermen. De schermen zijn handgemaakt en er zit een jarenlange garantie op! Neem contact op voor meer informatie.

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!