Tuin herfstklaar? Gebruik een windscherm!

De maand oktober is aangebroken en dus is het de hoogste tijd om je tuin herfstklaar te maken. Eigenlijk maak je ‘m ook al een beetje winterklaar natuurlijk… Wij geven hieronder een aantal tips hoe je dit het beste kunt doen. Ook geven we tips hoe je nog veel langer van je tuin kunt genieten als de kou toeneemt!

Snoeien van planten en bomen

Voor sommige planten en bomen is het goed om ze terug te snoeien in dit seizoen. Dat is beter voor de energie van de plant en dan heeft ie in het voorjaar alvast de ruimte om weer te groeien! Kijk goed van tevoren hoe je de planten moeten snoeien, zo moeten sommige bomen op een bepaalde manier gedaan worden. Je kunt niet roekeloos gaan knippen of zagen!

Ruim de zomerspullen op

Het is hoog tijd om de zomerspullen op te ruimen. Zwembad uit de tuin.. De tuinset afdekken voor het vieze weer… Het enige dat je kunt laten staan is het setje die onder de veranda staat. Daar kun je veel langer gebruik van maken namelijk! Zorg dat je hier een kachel hebt, zodat je er warmpjes bijzit op de koudere dagen.

Plaats een windscherm!

Wat je kunt doen is een windscherm plaatsen bij je veranda, zodat je veel minder last van de koude wind hebt! Dat is zo enorm voordelig om te hebben. Als de buren allang binnen zitten, kun jij nog eindeloos genieten van het herfstzonnetje. Dat is ook een manier om de tuin herfstklaar te maken, zodat je er nog veel langer van kunt genieten!

Zorg ervoor dat je het windscherm wel na gebruik weer oprolt. Zo blijft ie namelijk langer mooi! Wist je dat een goed windscherm van Trendo Externo zo jaren meegaat? Door de goede kwaliteit is dit mogelijk! Een windscherm is een perfecte oplossing voor een winderige tuin. Ook helpt het bij privacy en zit je er nog warmpjes bij in de herfst. Je kunt dus veel langer genieten van zo’n windscherm dan alleen in de warme zomermaanden!

Neem contact op met Trendo Externo voor meer informatie.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!