Zo geniet je van de tuin met slechter weer

Geniet van je tuin

Deze zomer is vooralsnog niet om een huis over te schrijven.. Het is vrij koel en het regent veel. Dit is wel weer goed voor de planten in de tuin! Maar een echt zomergevoel krijg je er natuurlijk niet van. Als je dit jaar in eigen land blijft, wil je natuurlijk wel genieten van je zomervakantie, het liefst zit je ook af en toe in de tuin. Wij geven een aantal tips hoe je toch van de tuin kunt genieten met slechter weer. Geniet van je tuin, voor je het weet is het alweer herfst!

Windscherm

Een windscherm is ideaal om wind tegen te houden. Als je net het terras op een open plek hebt, dan kun je het windprobleem snel en gemakkelijk oplossen. Met de aanschaf van een windscherm ben je snel klaar! Kies voor een oprolbaar windscherm en je hoeft deze alleen even uit te rollen. Het scheelt aanzienlijk als je een windscherm neemt. Het houdt de wind goed tegen, hierdoor voel je de zon ook veel beter, als deze schijnt.

Overdekt terras?

Heb je in je tuin een overdekt terras? Dan kun je overwegen om een kacheltje neer te zetten. Zo kun je namelijk ’s avonds ook nog genieten in de buitenlucht! Dat geldt niet alleen voor de zomer, maar ook zeker de herfst en winter. De winter kan wel een stuk kouder zijn, zorg dan dat je wat dekentjes hebt bijvoorbeeld. Het is lekker knus!

Geniet van je tuin met een zithoek

Je kunt het comfort in de tuin wat opschroeven met een zithoek. Deze zie je tegenwoordig overal. Zoek een goede plek in de tuin uit om de zithoek neer te zetten. Als je dit een beetje uit de wind doet, dan kun je er nog veel langer van genieten! Ook als de zomer een beetje tegenvalt. Geniet van je tuin!

De grootste impact die je kunt maken, is een windscherm, zoals eerder genoemd. Het is dé manier om een zithoek comfortabel en aangenaam te maken. Bovendien biedt het meer privacy, wat in sommige tuinen een fijn welkom is. Neem gerust contact op met Trendo Externo voor meer informatie over een windscherm.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!