Summer is coming! Wees voorbereid met een scherm

Wees voorbereid met een scherm

Eindelijk, de zon schijnt een tijdje volop en de regenbuien zijn op de meeste plekken verdwenen. Het is dus nu echt tijd om van je tuin of balkon te genieten! En dat kun je het beste doen met de juiste spullen. Zo geniet je namelijk optimaal van het weer. Wij geven een aantal tips.

Meubilair

Als je een tuin hebt of een ruim balkon, dan kan meubilair een goede toevoeging zijn. Zonder meubilair kun je niet veel behalve een beetje rondlopen… En dat is niet de bedoeling als je van het mooie weer wilt genieten. Zorg dus dat je meubilair koopt waar je iets aan hebt. Loungestoelen als je lekker lazy wilt zijn of een eettafel met stoelen als je ook veel in de tuin wilt zitten. Ideaal als je ook de krant wilt lezen bijvoorbeeld.

Wees voorbereid met een scherm (zoals een zonnescherm)

Een zonnescherm is ideaal als het te warm is in de tuin of op het balkon. Soms kan het veel te warm worden als je een tuin of balkon op het zuiden hebt! Helemaal als het windstil is, dan kook je echt weg. Een zonnescherm biedt uitkomst. Deze kun je oprollen als je ‘m niet meer nodig hebt. Ook zit er een Uv-filter in die het zonlicht des te meer tegenhoudt (je moet je nog wel insmeren trouwens).

De birds and de bees

Een leuke toevoeging aan het leven buiten zijn de dieren om ons heen. Die kunnen heerlijk genieten van alle bloemen en planten die tot bloei zijn gekomen. Het is gezellig en goed voor het milieu als je wat planten neerzet in de tuin! Al heb je een hele tuin met tegels liggen, koop dan wat potten om groen in te verwerken. De natuur heeft het nodig en wij stiekem ook! De natuur maakt ons rustig en we ervaren dan minder stress.

Bij Trendo Externo, heb je een groot aanbod aan wind- en zonneschermen. Sterker nog, je kunt deze op maat laten maken! Deze zijn heel stevig en gaan jaren mee. Ideaal als je van plan bent om nog heel wat zomers van de tuin of het balkon te genieten!

 

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!