Zo vrolijk je jouw balkon op

Vrolijk jouw balkon op

Heb je een balkon als buitengedeelte en kan deze wel een vernieuwing aan? Vrolijk jouw balkon op en zit er goed bij aankomende zomer! Met een aantal kleine aanpassingen maak je er iets moois van, het hoeft heus niet groot te zijn. Trouwens je balkon zelf hoeft ook niet groot te zijn om het gezellig en leuk te maken. Wij geven een aantal tips.

Plantenrekken

Een ideale manier om meer groen aan je balkon toe te voegen, is door gebruik te maken van plantenrekken. Deze bevestig je dan aan de zijkant bijvoorbeeld. Hier kun je veel planten in potjes aanhangen, zo heb je toch veel groen op het balkon! Mocht je wat meer ruimte hebben, neem dan een aantal potten op de grond met mooie planten erin.

Vrolijk jouw balkon op met een zitgedeelte

Heb je een klein balkon? Ga dan voor een Franse bistro set. Hier kun je prima met twee personen aan zitten. Het geeft net genoeg gemak en comfort om lekker te genieten. Mocht je balkon wat groter zijn, dan kun je ook denken aan een lounge set of complete zithoek. Ideaal als je bijvoorbeeld een gezin hebt, zo kan iedereen buiten aan tafel eten!

Sommige balkons zien er wat industrieel uit. Zo heb je vaak stalen buizen langs de randen lopen. Een leuke manier om deze weg te werken, is door er bamboe tegenaan te zetten. Je zou dit zelfs met wat tie trips kunnen doen! Het geeft gelijk een warmer gevoel als je dit ertegenaan plaatst.

Mocht je veel zonlicht op het balkon hebben en je wilt al in de vroege lente hiervan genieten, denk er dan eens aan om een windscherm aan te schaffen. Een windscherm is zo comfortabel! Zo zit jij al in je bikini of zwembroek op het balkon, terwijl de buren nog binnen zitten. Neem eens een kijkje bij de windschermen van Trendo Externo. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden!

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!