Hoe zorg jij voor een gezellige tuin in de zomer?

Gezellige tuin in de zomer

Het duurt nog even… Het ijs is aan het smelten.. maar dan kunnen we weer van de tuin genieten! De warme zonnestralen, het barbecue weer en (hopelijk) weer de gezelligheid van een paar familieleden of vrienden kunnen zoveel vreugde geven!

En ondanks dat je nu nog niet aan de slag kan in de tuin, zijn er wel wat tips om alvast rekening mee te houden. Zo kun je al een beetje gaan plannen en spullen aanschaffen voor als het weer kan. Met de volgende dingen heb je een gezellige tuin in de zomer

Belangrijk: je zithoek

Je zithoek is een van de beste plekjes in de tuin waarschijnlijk. Het is een plek waar je samenkomt, waar je geniet van de zon en af en toe een heerlijk boek leest. Zo’n hoekje waar je je op verheugt in de koude wintermaanden… Check goed of je huidige zithoek nog in goede staat is. Vaak gaan de meubels lang mee, mits je ze goed behandelt. Af en toe een verfbeurt en een zeil eroverheen in de winter helpt enorm.

Extra gezellige zithoek voor een gezellige tuin in de zomer

Het wordt steeds hipper om je zithoek écht gezellig te maken. En dan moet je dus verder kijken dan alleen wat houten meubels met kussentjes. Zo heb je bijvoorbeeld buitentapijten van Trendo Externo die enorm veel sfeer kunnen geven aan de zithoek! Zo haal je binnen een beetje naar buiten. Ook is zo’n kleed ideaal als je kids hebt, dan kunnen ze hier heerlijk op spelen en weet je zeker dat ze geen zand happen of planten uit de tuin trekken.

Spiegeltje spiegeltje..

Een spiegel in de tuin is een leuke toevoeging. Je vergroot hiermee namelijk de tuin als het ware. Nog mooier wordt de spiegel als je ‘m een paar jaar buiten hebt hangen.. Dan verweert ie heel mooi en krijg je een heel sfeervolle spiegel.

Een vuurkorf

Voor nog meer gezelligheid en lange dagen in de tuin, neem je een vuurkorf. Hier kun je ’s avonds echt het buiten genieten mee verlengen! Het is heerlijk om met z’n allen rondom het vuur te zitten en lekker te kletsen. En ja, daar horen af en toe ook marshmallows bij, hmmm. Laat het genieten alvast beginnen als je alle nieuwe spullen uitzoekt!

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!