10 tips voor de aankoop van een windscherm

Tips voor de aankoop van een windscherm

Ben je je aan het oriënteren op een windscherm? Het is altijd handig om een aantal zaken uit te zoeken, voordat je een windscherm aanschaft. Een windscherm gaat namelijk zo jaren mee, dus je moet zeker een juiste keuze maken! Wij geven je 10 tips voor de aankoop van een windscherm.

Welk probleem is er?

Welk probleem is er? Wat moet het windscherm voor je oplossen? De kans is groot dat je dit echt puur wilt doen om de wind van je terras of balkon te houden. Een andere motivatie kan zijn dat je dit wilt nemen om meer privacy te creëren.

Kies het juiste materiaal

Het juiste materiaal is belangrijk. Zo wordt een privacydoek van een ander materiaalsoort gemaakt. Daarnaast moet je bedenken of je door het scherm heen wilt kijken of niet.

Standaard of maatwerk?

Als je het budget hebt, dan is maatwerk vaak beter. Zo wordt het precies met jouw wensen opgemeten en weet je zeker dat het windscherm goed past!

Duurzaamheid en situatie

Zorg dat je windscherm duurzaam is, zo gaat ie jarenlang mee. Tegelijk moet je ook kijken voor welke situatie je het windscherm zoekt. Ga je hier nog jaren wonen? Zorg dan dat je een kwaliteitsscherm aanschaft. Om geld te besparen kun je zelf het scherm ophangen, het is appeltje eitje.

Zorg goed voor het scherm als het er eenmaal hangt. Rol het op als je het niet gebruikt bijvoorbeeld en neem het af en toe af om vuiligheid in het doek te voorkomen.

Last but not least, kijk vooral ook wat mooi staat in je tuin of op het balkon. Het kan namelijk een prominente plek in de tuin krijgen, dus zorg dat je iets moois aanschaft.

Wil je meer tips ontvangen of meer weten over de producten van Trendo Externo? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!