De juiste basics voor een fijne tuin

Iedere tuin en ieders smaak is anders, en dat is maar goed ook! Toch zijn er een aantal basics die eigenlijk iedereen in zijn of haar fijne tuin zou moeten hebben. Zo kan iedereen optimaal genieten van de tuin en is deze voorzien van gemak en comfort. Wij zetten de basics op een rij.

Een tuinset

Het is zo heerlijk om van de tuin te genieten als je er ook daadwerkelijk kan zitten! een tuinset is daarom echt een basis voor een fijne tuin. Het ligt eraan hoe groot je gezin/familie is en natuurlijk hoe groot je tuin is, maar probeer voor iedereen een plekje te hebben! Zo kun je met z’n allen genieten.

Opbergruimte

Ook is opbergruimte heel fijn om te hebben in de tuin. Al je rommel is uit het zicht en dingen vergaan minder snel als ze worden opgeborgen. Als je geen schuur hebt, dan kun je ook een grote plastic buitendoos nemen. Hier kan ook veel in en het ziet er netjes uit als je de deksel dicht doet.

Een beetje groen

Het kan zijn dat je geen groene vingers hebt of, sterker nog, helemaal niet zo gek bent op een groene tuin. Dan is het wijsheid om er zo min mogelijk van te hebben. Wel raden we aan iets van groen in je tuin te hebben, groen heeft een positief effect op je stressniveaus en hoe meer groen hoe beter voor de natuur!

Een terras- of windscherm

Nog zo’n fijne basic is een terras- of windscherm. Deze jongens zorgen ervoor dat je weinig voelt van de wind en kunt genieten van het weer. Zo zit jij al te genieten bij het vroegste zonnetje in het voorjaar en zet je de kachel aan in de winter en zit je er warmpjes bij.

Als je meer informatie wilt over een terras- of windscherm, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Trendo Externo. Of neem vast een kijkje in het assortiment.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!