Veranda opknappen doe je zo

Veranda opknappen

Een veranda is een vaak een fijne toevoeging aan het huis én aan de tuin. Het kan je woonkamer verlengen en je tuin groter doen lijken. Ook is het ideaal om hier zo lang mogelijk gebruik van te maken gedurende het jaar. Je kunt met wat aanpassingen je veranda opknappen.

Overkapping wel of niet bij veranda opknappen?

Als je twijfelt of je een veranda met overkapping wilt of niet, bedenk dan goed hoe vaak je gebruik gaat maken van je veranda. Is het een plek waar je het liefst tot laat in het jaar wilt zitten? Dan is het zeker wijsheid om te kijken voor een overkapping! Dit houdt enorm veel kou tegen en je wordt niet nat bij de eerste en beste plensbui.

Warmte, ja graag!

Als je bang bent dat je het koud krijgt op je veranda met overkapping, dan is het verstandig om een plek te maken waar warmte vandaan komt. Je kunt een vuurkorf neerzetten of iets inbouwen. Zo hoef je alleen wat hout op de kachel te gooien en zit je er warm bij!

Omdat een veranda als het ware een verlenging van je woonkamer is, kun je veel leuke dingen doen met accessoires. Koop kussens, kleedjes, kaarsjes en eventueel lampen om het knusser te maken. Zo zit je er veel gezelliger bij!

Een windscherm is een perfecte toevoeging

Een andere manier om er knus en warmer bij te zitten bij veranda opknappen, is door een windscherm te nemen. Een windscherm kun je aan de zijkanten van je veranda plaatsen, waardoor je lekker uit de wind zit en je ook minder inkijk van de buren hebt. Als je interesse hebt in een windscherm, neem dan eens een kijkje bij Trendo Externo. Je kunt ook contact met ze opnemen voor een vrijblijvend advies!

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!