5 voordelen van een windscherm

Voordelen van een windscherm

Lekker uit de wind zitten en genieten van de tuin, heerlijk! Om nog langer in het jaar te kunnen genieten van je tuin, is het nemen van een windscherm zeker handig. Ook zijn er meer voordelen van een windscherm. Wij zetten het op een rijtje.

Uit de wind, in de zon

Zoals al even gezegd, een windscherm is dé manier om uit de wind te zitten op je balkon of in je tuin. Bedenk goed vanuit welke hoek de wind vaak komt en plaats daar een windscherm. Dat kan een oprolbaar windscherm zijn of een uitklapbaar windscherm bijvoorbeeld. Net wat je zelf handig vindt. Ook kun je op verschillende punten een windscherm plaatsen. Ideaal als je een hoektuin hebt of een grote hoek op het balkon.

Langer buiten genieten

Een ander voordeel is dat je langer van de buitenlucht kunt genieten met een windscherm. Doordat je de (koude) wind tegenhoudt, is er meer ruimte voor de zonnestralen. Een windscherm houdt zo 85% van de wind tegen! En dat kan enorm schelen. Helemaal als je wat hoger een balkon hebt bijvoorbeeld. Zo zit jij er al warmpjes bij als de lente aanbreekt en kun je ook langer genieten van de herfstzon.

Privacy please!

Een windscherm biedt privacy. Het is een manier om de inkijk van de buren te verkleinen. En ook leidt het jezelf minder af van prikkels van buitenaf. Zo kijkt er niemand je tuin in en kun je echt lekker genieten!

Een duurzaam product

Een windscherm bij Trendo Externo is een duurzaam product. Een windscherm zorgt voor jarenlang tuinplezier! En je krijgt ook nog eens drie jaar garantie op het product. Doordat het van een stevig materiaal is gemaakt, gaat het erg lang mee en is het (tot op zekere hoogte) weerbestendig. Er wordt wel altijd aangeraden om het windscherm weer in te klappen of op te rollen na gebruik.

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!