De leukste tips voor balkon en tuin!

Tips voor balkon en tuin

Als je een balkon of tuin hebt, dan zijn er tal van dingen die je kunt doen om ze leuker te maken. De grootste uitdaging is vaak te zien met het balkon, aangezien dit meestal een kleinere oppervlakte is en er hierdoor minder dingen mogelijk zijn. Maar ook een tuin kan een nodige uitdaging zijn! Met deze tips voor balkon en tuin zit je er goed bij.

Bloembakken op het balkon

Een perfecte manier om gelijk meer sfeer op het balkon aan te brengen, is door een aantal bloembakken aan de reling te hangen. Je kunt ervoor kiezen deze aan de buitenkant of binnenkant te hangen. Als je een ruim balkon hebt, dan kun je ze voor de gezelligheid aan de binnenkant hangen. Dan moet je er wel aan denken om ze voldoende water te geven. De bloembakken die aan de buitenkant van het balkon hangen, hebben een grotere kans om nat te worden van de regen.

Spiegel ophangen

Een leuk en speels effect op het balkon en in de tuin, krijg je door een spiegel op te hangen. Je creëert diepte en je tuin of balkon lijkt groter! Kies een hoek uit waar de tuin of het balkon juist heel klein of smal lijkt, het geeft gelijk een vergrotend effect!

Tips voor balkon en tuin: een windscherm

Een windscherm is een ideale manier om in de vroege lente al te genieten van de tuin of het balkon. Een windscherm beschermt je letterlijk tegen de wind en je hebt een exclusiever gevoel in de tuin of op het balkon. Mocht je naar een windscherm op zoek zijn, dan kun je een kijkje nemen bij Trendo Externo. Je kunt een windscherm op maat laten maken zelfs! Kies voor een terras windscherm of een balkon windscherm bijvoorbeeld.

Mooie zithoek

Als je een terras hebt in de tuin, dan kun je hier mooi een soort tweede woonkamer creëren. Er zijn tegenwoordig zoveel spullen te koop voor de tuin om er echt een prachtige zithoek van te maken! Als je een ruim balkon hebt, kun je hier trouwens ook prima een mooie zithoek maken. Ga je voor een relaxte zithoek of een prachtig bamboe setje?

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!