Beschut buiten zitten? Geniet van het voorjaar!

Frisjes buiten? Niet op deze manier

Het is eindelijk weer lente! Overal op straat ruik je de BBQ, de frisse bloesems en zie je velden met grote, gele narcissen. Zo lang mogelijk genieten van de zon in je tuin of op je balkon, dan leef je als god in Frankrijk. Maar zeker in het voorjaar kan het na zonsondergang toch behoorlijk fris worden. Hoe hou je het in je tuin dan toch zo lang mogelijk uit? Beschut buiten zitten is de oplossing en zo doe je dat!

Terrasverwarming

Als je gek bent op de buitenlucht, de geluiden van de vogels en het uitzicht op de avondlucht, dan is een terrasheater een mooie optie. Een goede heater heeft een breed oppervlak en bestrijkt daarmee uw gehele terraszone. De heater kun je normaliter instellen op verschillende standen. Veel heaters kun je ophangen aan de muur of kunnen worden gemonteerd aan bijvoorbeeld een parasol of paal. Het enige nadeel is dat heaters relatief onzuinig zijn in energieverbruik, omdat ze behoorlijk veel energie moeten omzetten in warmte.

Een glazen voorwand

Een iets duurdere optie in aanschaf kan een glazen voorzetwand zijn. Dat is echter wel alleen aan te raden als je natuurlijk nog een tijd blijft wonen waar je woont want het kost even om te monteren. De glazen wand wordt gemonteerd rond je balkonrand. Het enige nadeel is misschien dat het niet helemaal als buiten voelt omdat je de geluiden niet hoort en de geuren minder meemaakt.

Neem een windscherm

Als zoekt naar een energiezuinige en vooral bijzonder stijlvolle oplossing als het gaat om beschut buiten zitten in de lente, neem dan een windscherm. Doordat een windscherm dan ook geen enkel zuchtje wind doorlaat en op maat wordt gemaakt schermt het helemaal af van de koele lentewind. Het grote voordeel is dat je met best wel veel personen beschut achter een windscherm kunt zitten. Laat die zwoele avonden maar komen!

Een buitentapijt

Krijg je buiten al gauw koude voeten nu de zon onder is en de wind erop waait? Vergeet niet, de meeste warmte verlaat je lichaam via je hoofd en je voeten. In combinatie met een windscherm is een buitentapijt de ideale oplossing gezien het materiaal warmte vasthoudt en tussen jouw voeten en de koude ondergrond zit.

Een terras-of windscherm op maat? Niets is voor ons een probleem. Maak eenvoudig een afspraak en wij meten uw scherm in, zorgen ervoor dat het past en wij monteren hem waar u bij staat. Tot snel!

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!