Buiten zitten met de feestdagen? Dat kan!

Buiten zitten met de feestdagen

Het einde van het jaar is in zicht en de feestdagen zijn toch met recht wel de gezelligste dagen van het jaar. Terwijl het buiten ijskoud is, geniet iedereen binnenshuis knus van de warmte. Het is jammer dat je dan zou denken dat je niet alsnog lekker buiten kunt zitten. Je hoeft niet een dikke sjaal mee te nemen als je buiten op je eigen plekje wilt relaxen. Buiten zitten met de feestdagen kan prima en wij leggen je uit hoe je dat doet!

Verandawindscherm

Als je het heerlijk vindt om buiten te zitten, maar de koude wind roet in het eten gooit, dan kan een oprolbaar windscherm de oplossing zijn. Een verandawindscherm zorgt ervoor dat je complete veranda winddicht is afgeschermd. Zet een lekker straalkacheltje neer en je houdt de warmte lekker binnen. Je kan nog heerlijk buiten zitten met de feestdagen dus! Ideaal om nog even van de late avondjes te genieten. De privacy dat zo’n scherm je biedt, zorgt ervoor dat je de knusheid mee naar buiten kunt nemen.

Balkonwindscherm

Een balkonwindscherm is net als een verandawindscherm een op maat gemaakt scherm dat je spant over de buitenzijdes van het balkon. Omdat ze op maat gemaakt zijn kan er geen wind doorheen komen, terwijl je er toch goed doorheen kunt kijken. Zo kun je het vuurwerk tijdens de jaarwisseling perfect zien en horen, terwijl je behaaglijk je champagne drinkt. Kom maar op met al die prachtige kleuren! Een buitentapijt houdt je voeten lekker warm.

Terraswindscherm

Een kerstontbijt buiten op het terras? Dat klink misschien gek maar toch kan het. Regen en wind worden namelijk door zo’n windscherm tegengehouden. Je kunt met een gerust hart de tafel buiten dekken, een kacheltje neerzetten en iedereen van de buitengeluiden laten genieten. Omdat je niet door het windscherm heen kan kijken, zorg je er voor dat alleen de genodigden wat van het kerstontbijt meekrijgen. Met meerdere mensen proosten op het nieuwe jaar en de vuurpijlen horen knallen, hoeft dus niet met een winterjas.

Buiten zitten met de feestdagen doe je dus door de juiste voorbereiding en de juiste materialen. Wij kunnen je helpen aan een windscherm dat past bij jouw buitenpaleis. Of je nou een balkon, terras of veranda hebt, wij zorgen ervoor dat je beschut door de feestdagen komt. Want dat het koud is, wil natuurlijk niet zeggen dat je niet lekker buiten kunt zitten. Toch?

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!