Guur en koud? Beschut op je balkon zitten doe je zo!

Beschut op je balkon

Nu het buiten weer hard waait en regent, verlang je weer naar die mooie zomer die lang achter ons ligt. Tot lekker laat nog buiten zitten op je balkon is iets dat je nog graag zou willen. Helaas ligt het balkon er weer verlaten bij. Maar wist je dat je zelfs in de nazomer en de herfst nog gewoon beschut op je balkon kunt zitten? Als dat een verrassing voor je is leggen wij je uit hoe je dat doet. Beschut op je balkon zitten pak je als volgt aan!

Een oprolbaar windscherm

Een oprolbaar windscherm is een ideaal middel tegen de gure herfstwind die probeert je balkon om te toveren tot een koelkast. Het is juist de wind die het in de herfst zo koud maakt. Een oprolbaar windscherm kun je, zoals de naam al zegt, in warmere zomerdagen weer oprollen omdat een briesje dan juist welkom is. Ook draagt het scherm bij aan het persoonlijke en intieme van je balkon door een beetje privacy te geven. Het scherm wordt compleet afgestemd op de grootte van je balkon zodat het nooit te groot of te klein is. De kwaliteit is er één om nog jaren mee te gaan.

Een winddichte jas

Een warme jas hoeft niet eens zo heel dik te zijn. Zolang die maar winddicht en gevoerd is. Dat kun je een beetje vergelijken met dat bijvoorbeeld je huis warm blijft terwijl er geen metersdikke ramen inzitten. De meeste jassen zijn heel makkelijk schoon te houden en de prijs valt reuze mee!

Het buitentapijt

Een hoogpolig tapijt in de woonkamer geeft direct sfeer en…warme voeten! Wist je dat er zelfs tapijten zijn die speciaal zijn ontwikkeld om buiten te liggen? Een buitentapijt wordt op maat gemaakt want ieder zijn smaak en balkon is anders. Helemaal in combinatie met het windscherm en de winddichte jas is het genot om zelfs tot diep in de nazomer nog op het balkon te zitten. Het uitzicht op de bruine herfstbomen en hun blaadjes die vallen. Waarom zou je dat laten liggen?

Dit alles helpt wel veel beter om het behaaglijk te krijgen als je balkon in de zon staat. Als je balkon altijd in de schaduw staat, is het lastiger maar niet onmogelijk. Laat ons als professionals je helpen met een altijd passend, handgemaakt windscherm van een duurzame kwaliteit. Wij krijgen in zelfs de donkerste dagen een balkon ietwat gezelliger!

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!