5 voordelen van een buitentapijt

Voordelen van een buitentapijt

Een buitentapijt is de laatste paar seizoenen helemaal de trend als het aankomt op de tuin! Je ziet ze overal, veelal in vrolijk kleurtjes. Het kan een ware toevoeging zijn aan je tuin en je kunt er ook nog eens veel plezier van hebben. Wij hebben de 5 voordelen van een buitentapijt op een rijtje gezet.

Het ziet er gezellig uit

Dat is wel een van de leukste voordelen van een buitentapijt. Het ziet er gezellig uit. Je kunt een knusse hoek maken met een bank en stoelen. Je legt er een buitentapijt onder en het is gelijk een stuk gezelliger. Op deze manier kun je eenvoudig van je tuin een verlengstuk van je woonkamer maken.

Het is handig

Een tweede voordeel is dat een tapijt handig kan zijn. Als je bijvoorbeeld zand aan je voeten hebt, dan kun je deze eerst afvegen aan het buitentapijt voordat je op de bank neerploft.

Buitentapijt voor kinderen

Een buitentapijt is voor kinderen ook ideaal. Ze hoeven niet in het gras te spelen tussen, misschien wel, de viezigheid. Ze kunnen lekker al hun speelgoed op het tapijt neerleggen en lekker spelen met elkaar!

Nooit meer uitglijden!

Als je houten vlonders hebt, dan ken je het wel.. Het wordt spekglad als het gaat regenen! Als je houten vlonders op je veranda hebt, dan is het zeker raadzaam om er een tapijt neer te leggen. Dit zorgt ervoor dat je niet uitglijdt.

Buiten én binnen

Als de winter aanbreekt en je niet meer zoveel buiten zal zitten, dan kun je het tapijt ook gezellig binnen neerleggen. Het is niet zo warm als wol, maar het geeft wel een hele fijne sfeer. En zo is ie dus ook multifunctioneel voor binnen en buiten!

Mocht je een mooi buitentapijt willen aanschaffen, neem dan zeker een kijkje bij Trendo Externo. Ze hebben een assortiment met buitentapijten. Kies jouw favoriete kleur én de afmeting.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!