Zo fleur je je tuin of terras op!

Buitenkarpet

Hoe fleur je je tuin of terras op? Dat kan op verschillende manieren, met bloemen, een zithoek en / of een buitenkarpet. Als je een tuin hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Mocht je een balkon hebben, dan kom je met een aantal kleinere aanpassingen ook tot een nieuwe look van je balkon. Lees je mee?

Planten en bloemen

De ruimte in je tuin of op je balkon is uitgelezen om wat mooie planten en/of bloemen neer te zetten. Ook als je een kleiner balkon hebt, kun je nog wat kwijt! Hang bijvoorbeeld wat potjes aan de muur en doe er planten of bloemen in. Heb je toch nog iets fleurigs op je balkon! Als je een (ruimere) tuin hebt dan kun je een heel tuinplan maken en met een tuinierder aan de slag die de hele tuin inricht. Laat een mooi terras bouwen, misschien wel een schutting voor wat meer privacy en kies mooie planten uit die passen bij de tuin.

Thema’s op de buitenplek

Het is handig om een beetje een thema voor ogen te hebben. Dit hoeft niet tot in detail, maar als je eenheid wil creëren en ervoor wilt zorgen dat je er rustig kunt zitten, dan is het wel handig om de basis op papier te hebben. Wil je een Aziatische zen tuin? Dan kies je niet voor sloophouten meubels. En als je voor een romantische look gaat, dan past dat ook niet. Door dus van tevoren hierover na te denken, krijg je wat richting als je op zoek gaat naar spullen voor de tuin of het balkon. Je kunt in deze tekening ook al nadenken of dat je een buitenkarpet zou willen.

Buitenkarpet voor een knusse zithoek

Als je een knusse zithoek of een speelgebied voor je kinderen wilt creëren, dan kun je ook een buitenkarpet neerleggen. Een buitenkarpet is niet hetzelfde als een kleed dat je op de vloer in de woonkamer legt. Het is geschikt voor buiten en kan dus wel tegen een stootje. Je kunt voor de zithoek voor een mooie kleur buitenkarpet gaan dat bij het exterieur past. En ook voor de kinderhoek kun je alle kanten op. Het is fijn om te weten dat je kinderen op een zachtere ondergrond kunnen spelen in plaats van op de stenen.

Bij Trendo Externo kun je spullen kopen voor je tuin of balkon. Zo kun je er terecht voor een duurzaam windscherm of bijvoorbeeld voor een buitenkarpet. Er zijn verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Kijk zelf wat bij je exterieur zal passen!

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!