Uit de wind met een oprolbaar windscherm

Oprolbaar windscherm

Dat is het meest ideale van een oprolbaar windscherm: je zit in de zon en uit de wind! Mits jouw tuin of balkon de zon een beetje toelaat natuurlijk. Het handige van een oprolbaar windscherm is dan ook dat je deze makkelijk in en uit kan rollen, zodra er een windje op steekt.

Oprolbaar windscherm op maat voor jou

Je kan een oprolbaar windscherm in allerlei formaten verkrijgen. Hierdoor kan je deze helemaal af laten stemmen op jouw balkon of terras. Of laat het windscherm helemaal op maat maken, mocht jouw formaat er niet standaard tussen zitten.

Bij regen

Je bent er zeker van dat een windscherm stevig is. Sowieso stevig genoeg om die wind tegen te houden! Maar een windscherm gaat ook jaren mee, mits je er goed mee omgaat. Zorg dus dat je het windscherm niet altijd uit hebt gerold. Gebruik deze alleen als je ‘m daadwerkelijk nodig hebt! En zorg er ook voor dat ie niet elke keer nat wordt. Een paar keer is zeker niet erg, maar hoe meer water hij vangt, hoe sneller hij minder mooi wordt. Mocht het eens gebeuren dat ie nat wordt, laat ‘m dan goed drogen voordat je deze weer oprolt.

Houdt UV-straling tegen

Het fijne aan een oprolbaar windscherm is dat deze ook beschermd tegen UV-straling. Dat betekent niet dat je je helemaal niet hoeft in te smeren, maar het houdt al wel heel veel UV-straling van je af.

Sjiek? Zeker wel!

De kleur van een windscherm is antracietkleurig. Dit past gelukkig in vele tuinen precies goed. Het staat zelfs een beetje sjiek! Als je een oprolbaar windscherm bestelt, dan kan je deze gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Lukt dit niet? Dan kan je natuurlijk altijd hulp krijgen!

Als je een windscherm van Trendo Externo bestelt, dan maak je een juiste keuze. De windschermen worden met de hand vervaardigd en zijn hierdoor van een goeie kwaliteit Je krijgt drie jaar garantie! En mocht het niet lukken om het windscherm zelf te monteren, dan komt er iemand langs om je te helpen hiermee. Dat is de service van Trendo Externo!

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!