Oprolbaar windscherm doorzichtig

Oprolbaar windscherm doorzichtig

Deze veranda is goed beschermt tegen zowel zon als wind. Aan de voorzijde heeft deze relatie gekozen voor twee windschermen met privacy doek. Dit vanwege de zon die met name in de zomer te veel de woonkamer opwarmt. Privacy doek is gemaakt van acryl en daardoor niet doorzichtig. Ook wel te vergelijken met doek wat normaliter in een zonnescherm zit. Het eerste oprolbare windscherm (links) heeft een breedte van 383 cm en een uitrol van 80 cm. De tweede oprolbare windscherm (ook links) heeft een breedte van 285 cm en ook een uitrol van 80 cm.

De kleuren.
Dit privacydoek heeft de kleur zwart. De kleur van de cassettes is antraciet/zwart met een structuur. Dit geeft een heel mooi effect. Antraciet/zwart is de meest gekozen kleur door onze relaties. Wilt u een andere RAL kleur ? Geen probleem, wij kunnen onze ambachtelijk met de handgemaakte windschermen leveren in nagenoeg alle RAL kleuren.

Aan de zijkant (op de foto rechts) van deze veranda is een oprolbaar windscherm geplaatst met een winddoek. De hoogte is 230 cm met een uitrol van 322 cm. De bediening is horizontaal. Dit type doek is wel doorzichtig. Hierdoor heeft men wel en vrij uitzicht en een optimale windreductie tot 85%.

De kleur.
Dit winddoek is geleverd in de kleur zwart. De kleur van de cassette is net als de andere cassettes, antraciet/zwart met een structuur.

Twee haakhouders.
Als u goed kijkt ziet u bij dit oprolbare windscherm, dat deze met twee haak houders is gemonteerd. Standaard wordt het windscherm geleverd met 1 haakhouder. Uw windscherm zal bij wind altijd wat meebewegen. Wilt u echt een strak resultaat, dan kunt u dus kiezen voor 2 haak houders. Hierdoor kan het  windscherm nagenoeg niet meer bewegen.

Wilt u ook een blijvend advies? Stuur ons dan geheel vrijblijvend enkele foto`s en de gewenste maten en u ontvangt een persoonlijk advies op maat.

Advies aanvragen? Dat kan op onze home pagina: formulier (rechts op homepagina).

Ons mailen kan natuurlijk ook via info@terras-windscherm.nl

Oprolbaar windscherm doorzichtig
Drie windschermen zowel doorzichtig (1) als met een dicht doek (2).
Oprolbaar windscherm doorzichtig
Oprolbaar windscherm doorzichtig- en met dicht doek.
Oprolbaar windscherm doorzichtig
Oprolbaar windscherm achterin doorzichtig- en links op de foto met een dicht doek.
Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!