Geniet van de eerste zonnestralen met een windscherm in de tuin!

Windscherm in de tuin

Genieten van de eerste zonnestralen van het jaar? Dat kan met een windscherm in de tuin! Een windscherm zorgt ervoor, zoals je uit de naam kan afleiden, dat de wind wordt tegengehouden. Hierdoor kan je dus genieten van de zon zonder dat je last hebt van de koude wind die er vaak in de lente nog is. Zo zorg je ervoor dat je al een beetje aan je tanning kan werken. Mocht dat niet je hoofddoel zijn, dan is het natuurlijk sowieso lekker om buiten te genieten.

Windscherm in de tuin biedt bescherming

Een windscherm in de tuin biedt bescherming. Als je bijvoorbeeld een tuin op een hoek hebt en weinig beschutting, dan kan een windscherm de oplossing zijn. Je wilt het windscherm natuurlijk niet altijd uit hebben staan. Daarom is het zo handig dat je voor een oprolbaar of uittrekbaar windscherm kan kiezen. Deze systemen laten het windscherm verschijnen wanneer jij dat wilt! Zo kan je het systeem aan de muur van je terras bevestigen. Of zorg dat je een windscherm systeem hebt waarbij je twee palen kan neerzetten en het windscherm kan uitrollen op de gewenste plek. Want de wind komt natuurlijk niet altijd uit dezelfde richting!

Op maat laten maken

Je kan een windscherm op maat laten maken, zo voldoet deze helemaal de jouw eisen én aan de afmetingen van de tuin of je terras. Een windscherm is bovendien zo gemaakt dat het ook UV-straling minder goed toelaat. Zo kan je een windscherm dus ook inzetten als je juist in de schaduw wilt zitten. Ook ideaal als je wilt dat je kinderen niet volop in de zon zitten te spelen. Let er wel even op dat een windscherm wel wat zonnestralen kan doorlaten. Het is dus niet een bescherming van 100%. Altijd even blijven smeren dus!

Ook voor het balkon

Een windscherm is niet alleen te gebruiken voor een tuin. Mocht je een balkon hebben, dan kan je ook een windscherm nemen! Als je op grotere hoogtes woont, dan zal het vaker voor komen dat je te maken hebt met stevige wind. Een windscherm kan er dan voor zorgen dat de wind geen kans krijgt.

Als je een windscherm in de tuin wilt hebben, komt er een duidelijke instructie bij als je deze bestelt bij Trendo Externo. En mocht het toch niet lukken, dan staat het team voor je klaar om je bij te staan.

 

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!