Buitentapijt

Hoezo eigenlijk buiten?

Lentekriebels en tuin make-overs

Het is weer lente en dat betekent maar een ding. Tijd voor lentekriebels! De tijd dat iedereen weer aan de voorjaars schoonmaak begint. Het is ook de tijd dat iedereen weer in de tuin bezig gaat. Bloemen worden geplant, dode planten gaan de vuilnisbak in en het terras wordt weer gebruikt. Dus wat doe jij met je terras in de lente? En misschien ook met de rest van de tuin? Misschien is een buitentapijt iets voor jou. Maar hoe bescherm je die tegen slijtage en vocht? En wat houdt het eigenlijk in om een tapijt voor buiten te hebben? Daarover zal hieronder meer verteld worden.

Nep gras of echt tapijt?

Kunstgras is gras dat geen water nodig heeft en niet gemaaid hoeft te worden. Het is dus nep. Dit betekent ook dat het niet snel verkleurt en dat je er eigenlijk niets aan hoeft te doen. Is dit niets voor jou? Dan is er altijd nog tapijt voor buiten. Dit tapijt is lekker zacht en niet zo koud als de grond waar je op loopt. Ook is het beter bestand tegen de buitenlucht dan normaal tapijt. Het is daarom dus perfect voor buiten. Maar het is niet onverwoestbaar. Hoe bescherm je een tapijt voor buiten namelijk tegen de regen of snelle slijtage? Dat zal hieronder verder worden uitgelegd.

Buitentapijt beschermen?

Het makkelijkste is natuurlijk om het tapijt standaard onder een afdak te leggen. Maar wat als je geen afdak in de tuin hebt en die ook niet wil? Dan is een windscherm een goede oplossing. Deze kan beschermen tegen neerslag als regen, sneeuw en hagel. Windschermen beschermen jouw tapijt natuurlijk ook tegen de wind van zachte vlaagjes tot harde windstoten. Dit is allemaal om vroegtijdige slijtage en vochtschade te voorkomen en dus het beste voor jouw tapijt buten.

Een windscherm bestellen? Neem contact met ons op!

Wil jij nou ook een windscherm plaatsten tegen de wind of ter bescherming van jouw buitentapijt? Dat kan. Wij bieden windschermen aan voor terrassen, veranda’s en balkons. Of wil je juist tapijt in jouw tuin? Puur om te bestellen of ook laten plaatsen? Dan kan dit ook! Hiervoor hoef je alleen contact op te nemen via het telefoonnummer rechts bovenaan de webpagina. Heeft u vragen, dan kan je hier ook contact voor opnemen. Bovendien kan je klikken op het kopje ‘veel gestelde vragen’. Voor bevestiging van onze kwaliteitsgarantie kun je natuurlijk klikken op het kopje ‘reviews’.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!