Terras-windscherm met hoek

Terras windscherm, met een hoek, dat is wat wij willen. Dat is de vraag die wij kregen van deze relatie uit Oosterhout.

Last van de wind? langer genieten van je terras? Een uitschuifbaar windscherm is dan de oplossing. Maar hoe maak je een hoek en hoe monteer je een windscherm bij een zachte ondergrond zoals gras of zand? Een goede vraag, waar de 7 jaar windscherm ervaring van Trendo Externo Buitenleven goed van pas kwam.

De oplossing.

Om voldoende zicht op de tuin te houden heeft deze relatie gekozen voor een zogeheten winddoek.Het doek van dit uitschuifbaar terras windscherm geeft uitstekende bescherming tegen de wind. De kleine gaatjes in het doek filteren de wind. Tevens geeft dit scherm bescherming tegen felle zon. Ook bij regen houdt dit doek, veel nattigheid tegen. De kleur zowel van de cassette als het doek is antraciet/zwart. Deze kleur geeft een uitstekende doorkijk.

Om een hoek te maken is gebruikt van de ronde steunpalen van deze overkapping. U kunt dan net als deze relatie het doek van het windscherm om de paal heen trekken. Gezien de sterkte van het doek is dit geen enkel probleem. Kijkt u eens goed naar de foto wat betreft het eindpunt. Omdat deze relatie geen montage mogelijkheid had, voor de haak aan het einde, is er een zogeheten eindmast bij dit terras windscherm geleverd.  Zoals u ziet, is deze geplaatst op een zacht ondergrond. Hiervoor is een zogeheten schroefanker bijgeleverd. Deze schroeft u in de grond. In dit anker plaatst u dan de eindmast. Hierdoor ontstaat een zeer stabiele en sterke constructie.

Najaar of winter? U wilt uw uitschuifbaar windscherm weghalen? Geen probleem. De eindmast trekt u flexibel uit de schroefanker. Wij leveren een dop erbij zodat u het “gat” kunt afdekken. U rolt het scherm verder op. U kunt dan kiezen. De cassette laten hangen. Of verwijderen. Verwijderen doet u door de bevestigingsbout iets los te halen. Hierna tilt u  de cassette van dit terras windscherm zo van de bout af.

Stel u eigen terras windscherm samen in 3 minuten. Klik hier…

Vrijblijvend advies of inspiratie ? Mail uw vraag. Klik hier…..

windscherm-windwering-oprolbaar-terras-uitschuifbaar windscherm terrasoverkapping-oprolbaar-uitschuifbaaroprolbaar-uitschuifbaar-terras-windscherm-oprolbaaroprolbaar-uitschuifbaar-terras-windschermoprolbaar terras windschermwindscherm terras-overkapping

 

 

One Reply to “Terras-windscherm met hoek”

  1. Wij willen graag een schroef anker voor ons gekochte windscherm bestellen

Comments are closed.

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!