terras windscherm voorbeeld- montage op metalen paal

Terras of veranda windscherm

Terras of veranda windscherm.

Kan een terras of veranda windscherm ook met een metalen constructie ? Goede vraag van deze relatie.  Jazeker! Bij ons geen enkel probleem.

De oplossing.

Een terras of veranda windscherm van Trendo Externo Buitenleven kun je op vele manier monteren. Bij deze relatie werd het volgende geleverd; windscherm met cassette, winddoek in de kleur antraciet/zwart voor de beste doorkijk ervaring.  Maar natuurlijk ook inclusief houder en haak en montage materiaal. Kortom alles wat u nodig heeft voor de perfecte doe-het-zelf montage ervaring. Deze relatie had wel een beginpunt voor de montage van de cassette (waar het doek opgerold in zit). De cassette kon hierdoor aan de muur gemonteerd worden.  Hierdoor kan dit terras veranda windscherm horizontaal uitgeschoven worden.

Montage.

Maar hoe je monteer je het eindpunt om de haak aan te bevestigen? Deze relatie had immers een metalen (paal) constructie. Zoals u op de foto`s kunt zien, is de houder voor de haak zonder problemen gemonteerd op de metalen constructie van deze veranda. Hoe monteert u dit ? Door schroefdraad te tappen.  Dat klinkt moeilijk, maar is het niet. Een draadtap maakt u namelijk zeer gemakkelijk zelf.  Stap 1: u krijgt van ons de juiste mm doorgegeven. Stap 2: u gaat zelf naar de bouwmarkt en koopt een zogeheten tap setje. Dit setje bestaat uit één of meerdere boortjes. Stap 3: plaats het gewenste boortje op uw boormachine. Stap 4: boor een gaatje in de metalen constructie. Hierdoor ontstaat het schroefdraad. Bout erin draaien en klaar.

Uw eigen veranda windscherm samenstellen? Klik hier…

terras windscherm voorbeeld- montage op metalen paalterras windscherm uitschuifbaar voorbeeld-doorkijk winddoekterras windscherm oprolbaarterras windscherm voorbeeld- doorkijk winddoekterras windscherm uitschuifbaar en oprolbaar

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!