Oprolbaar veranda windscherm

Een oprolbaar veranda windscherm voor nog meer plezier van het buitenleven….. !

Last van de wind en een veranda met afwijkende maten? Hoe los je dit op? Met die vraag kwam deze relatie uit Sassenheim bij ons.

De oplossing.

Een oprolbaar veranda windscherm. Vanwege de wind rechts op de veranda geplaatst met horizontale bediening. Dit windscherm is geheel op maat gemaakt en ambachtelijk met de hand in elkaar gezet. Een windscherm met verticale bediening was hier helaas niet mogelijk vanwege de schuine balken die de constructie ondersteunen. Relatie koos tegen een kleine meerprijs ervoor zowel de cassette van het windscherm als de uiteinde van het doek, in de kleur groen te laten spuiten. Het doek, werd antraciet/zwart.

Doorkijk.

Dit voorbeeld laat het doorkijk effect goed zien. Een antraciet/zwart winddoek geeft nagenoeg altijd de beste doorkijk. Dit komt omdat de donkere kleur van het doek, bij fel zonlicht, dit licht als het ware filtert. Hierdoor schittert het doek nauwelijks in de zon. Zo ontstaat de maximale doorkijk.  En de montage? Deze was zeer eenvoudig omdat er zowel een muur als beginpunt beschikbaar was en een paal om het eindpunt (de haak) aan te bevestigen. Deze veranda heeft een houten constructie. Maar ook bij een metalen constructie is bevestiging van een oprolbaar veranda windscherm ook mogelijk. Standaard wordt bij iedere bestelling ook het montage materiaal geleverd. Dit zijn pluggen en de bouten die u kunt gebruiken voor de montage op een muur of op houten constructie. Wilt u, uw oprolbaar veranda windscherm op een metalen constructie monteren? Geen probleem. Geef dit dan aan bij uw bestelling.

In 3 minuten uw eigen veranda windscherm samenstellen? Klik hier…

Vrijblijvend advies of inspiratie ? Mail uw vraag. Klik hier…..

uitschuitbaar windscherm veranda-terrasuitschuifbaar windscherm veranda-terrasWindscherm onder veranda - terras

Add to cart
WhatsApp Vragen? WhatsApp ons!